Petler

egemeen16 24 Kas 2024 09:34 95

Sunucuda /pet kısmındaki slot bana göre oldukça az ve ben petleri cok sever ve cokta önem verir aynı zamanda cok fazlada kullanırım fakat ben bazı petlerimi sevmiyorum ve bunu kaldırmak istiyorum örneğin şöyle birşey gelebilir /market te sistemler bölümüne pet kaldırma topu diye birşey gelebilir 10 k ya onu elimize alıp sağ tıkladığımızda /pet menüsü açılır ve kaldırmak istediğimiz peti seçeriz.Eğer böyle birşey getiremesseniz bile lütfen /pet teki pet kısmı 10 slot degilde 15-20 olabilir.Bineklerimizde /pet menüsüne değil ayrı olarak /binek kısmı gelebilir ki bu bizim pet alma sayımızı azaltıyor.Aynı zamanda yeni petlerin ve yeni oyun parasıyla alınan örn. deve kuşu gibi binekler gelmesini bekliyorum

24 Kas 2024 09:34
budur09
budur09
Kurucu

Zamanla sikke ile binek alımı gelecek fakat /binek ve /pet sistemini ayıramayız çünkü nihayetinde hepsi birer pet. pet kaldırma eklenebilir fakat size /pet kısmında petin durmasının ne gibi bir zararı var?

24 Kas 2024 14:51

zararı yok ammavelakin yetmiyor slot  daha fazla pet alıcam fakat bazıları bana kötü onu kaldırıp başka bir peti alıcam örn.

24 Kas 2024 15:17
budur09
budur09
Kurucu

Slotlar siz pet aldıkça artıyor slotun bir sınırı bulunmuyor

27 Kas 2024 22:15
Mesaj yazabilmek için giriş yapmalısınız.